Enter your keyword

Новини

“Розкажу казку за бубликів в’язку”

“Розкажу казку за бубликів в’язку”

Вітаємо переможців щорічного шкільного літературного конкурсу “Розкажу казку за бубликів в’язку”! І місце – Федоренко Дмитро (3-В), ІІ місце – Дмитревич Андрій (3-Б), ІІІ місце – Ярмоленко Олександр (3-Д); І місце – Мовчан Діана (4-Б), ІІ місце – Дячок Іван (4-А), ІІІ місце – Парфененко Філіп (4-В).  

“Ukraine – USA”

“Ukraine – USA”

Першокласники нашої школи з нетерпінням чекали і, нарешті, вперше отримали відповіді на їх листи від учнів із-за кордону, Невада Сіті, Каліфорнія. Діти дуже зраділи цій звістці. І вже написали листи своїм новим друзям, в яких розповіли про домашніх улюбленців та свої захоплення. Також отримали відеоподяку за привітання із святами, яке надсилали перед Різдвом. Учні із […]

День рідної мови

День рідної мови

Рідна мова для кожної людини є важливим елементом культурної свідомості. Вона накопичує традиції й досвід попередніх поколінь і дозволяє передати їх нащадкам. Мова — це історія народу, його світогляд. Українська поетеса Ліна Костенко влучно зауважила: «Нації вмирають не від інфаркту, спочатку їм відбирає мову». Знати, берегти рідну мову – обов’язок кожної людини. Наша головна задача […]

“У піснях мого народу – доля України”

“У піснях мого народу – доля України”

Щиро вітаємо вокальну студію “Косарики” (керівник -Тетяна Горюшина), які вибороли І місце в районному фестивалі-конкурсі хорових та вокальних колективів “У піснях мого народу-доля України”!

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ-2024

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ-2024

Цьогоріч Інженерний тиждень проходив у закладі освіти  з 22 по 26 січня. Впродовж Інженерного тижня вчителі та батьки, користуючись розробленими матеріалами, допомагали учням краще зрозуміти, як наука та інженерія проявляються в нашому повсякденному житті, отримати задоволення від спільного виконання різноманітних завдань, ставати більш впевненими у власних силах та можливостях!

Денб Соборності України

Денб Соборності України

День Соборності України – це свято на честь проголошення першої Незалежності та Акту Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР). 22 січня – день, що символізує нашу єдність. Віримо в майбутнє рідної країни!

Міжнародний день “ДЯКУЮ!”

Міжнародний день “ДЯКУЮ!”

Часто в поспіху ми забуваємо сказати це слово, а воно є надзвичайно потрібним. За допомогою «Дякую!» можна не лише висловити вдячність до всіх, хто робить наше життя кращим та щасливішим, але й продемонструвати свою вихованість та гарні манери.

Merry Christmas!

Merry Christmas!

Напередодні різдвяних свят учні перших і четвертих класів Початкової школи №334 Дарницького району міста Києва під керівництвом вчителів англійської мови Кантур Світлани Миколаївни і Кметик Тетяни В’ячеславівни вітають учителів, учнів, своїх рідних і закордонних друзів із Каліфорнії, Невада Сіті, з Різдвом та Новим Роком!