Enter your keyword

Новини

Останній дзвоник – 2024

Останній дзвоник – 2024

Яскраво і святково завершився наш навчальний рік! Багато усмішок та музики, танців та пісень. Дякуємо ЗСУ, що маємо можливість вчитися, радіти та святкувати.

“Джура” – “Котигорошко” 2024

“Джура” – “Котигорошко” 2024

18 травня 2024 року шкільний рій “Хортиця” (молодша вікова категорія, керівник – Лариса Гречана) взяли активну участь у І (районному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) та зайняли 13 місце! Діти отримали безліч позитивних емоцій, досвід та подарунки. Наші перемоги ще попереду!

День вишиванки

День вишиванки

Вишиванка – не лише звичайний одяг для українців. Вона завжди містила у собі таємничі символи, які відображали історію народу та його унікальність. Сьогодні вишивка – своєрідний старовинний літопис, який розповідає про минуле та культуру кожного куточка України.

Подяка за допомогу ЗСУ

Подяка за допомогу ЗСУ

Чергова зустріч з Олексієм Гончаруком – військовим режисером, волонтером, відбулася за підтримки Національної ради військослужбовців і ветеранів, Національної агенції стратегічних комунікацій, благодійного фонду “Україна в огні”.  Ми отримали чудовий захід! Діти спробували відчути себе у ролі журналістів, познайомились з професійними відеокамерами, на власні очі побачили справжній дрон, який зараз є потужною зброєю у боротьбі з […]

Весняний тріумф з художньої гімнастики

Весняний тріумф з художньої гімнастики

11 травня 2024 року відбувся щорічний благодійний фестиваль з художньої гімнастики «Весняний Тріумф 2024» Вітаємо з дебютним виступом та гідними результатами вихованок шкільного гуртка з художньої гімнастики (керівник – Анастасія Дера) Хуриленко Єва – 1 місце Дахова Злата – 1 місце Бобровицька Емілія – 2 місце Коломійцева Олександра – 3 місце

День Європи

День Європи

День Європи з “європейськими” смаколиками та поробками на традиційному благодійному ярмарку. Всі виручені кошти підуть на допомогу ЗСУ.

Волонтерство

Волонтерство

Наша школа бере активну участь у допомозі ЗСУ. З перших днів повномасштабного вторгнення України всі сили кинуті на підтримку військових. Не одну гуманітарну допомогу доставляють волонтери від дітей та дорослих.  Не зупиняємось, підтримуємо, разом до Перемоги!